Buscar este blog

martes, 29 de septiembre de 2009

The Matrix

El món és perseguit per la I.A. (intel·ligència artificial) i duu a la humanitat a la vora de l'extinció. Els ordinadors, les maquines, que havia construït els humans per a fer més còmoda la seva vida del dia a dia, es tornen en contra de la seva voluntat, i adquireixen l'habilitat de ser independents, amb l'únic inconvenient que la font d'energia que utilitzen per a sobreviure és a través l'energia que dóna un cos humà.

En les profunditats sota terra, opera un grup de resistència que lluita en contra de les maquines. Amb l'objectiu d'aconseguir la pau entre ambdós bàndols i acabar amb la guerra.

miércoles, 16 de septiembre de 2009

Quina és la meva espectativa professional?

Tinc com a espectativa professional de futur poder treballa en una empresa força gran, a carrec del manteniment de ordinadors i altres tasques, aixi com la configuració de servidors i xarxes locals.

Perque aquesta elecció per fer DAI-1?

Tenin en comte que es l'únic cicle formatiu de grau superior que em crida mes l'atenció de cara a les asignatures de programació i xarxes locals, pensu que l'opció de poder cursa dos cicles superiors, dai i asi, en tres anys es la rao per la cual he elegit fer dai-1.